Nyheter - gode nyheter!Houpu Engineering vant anbudet på det grønne hydrogenprosjektet
selskap_2

Nyheter

Gode ​​nyheter!Houpu Engineering vant anbudet på det grønne hydrogenprosjektet

Nylig vant Houpu Clean Energy Group Engineering Technology Co., Ltd. (heretter referert til som "Houpu Engineering"), et datterselskap av HQHP, anbudet om EPC-generelle kontrakter for Shenzhen Energy Korla Green Hydrogen Production, Storage, and Utilization Integrasjonsdemonstrasjonsprosjekt (seksjon for hydrogenproduksjon) Prosjekt, det er en god start for 2023.

prosjekt1

Designskisse

Prosjektet er det første innovative demonstrasjonsprosjektet for produksjon, lagring og utnyttelse av grønne hydrogen i Xinjiang.Prosjektets jevne fremdrift er av stor betydning for å fremme utviklingen av den lokale industrikjeden for grønt hydrogen, akselerere transformasjonen og oppgraderingen av energiindustrien, og fremme økonomisk og sosial utvikling.

Prosjektet dekker fotoelektrisk hydrogenproduksjon, hydrogenlagring, tanking av tunge lastebiler og kombinert varme- og kraftapplikasjonsscenarier.Det skal bygge en 6MW solcellekraftstasjon, to 500Nm3/h hydrogenproduksjonssystemer og en HRS med en fyllingskapasitet på 500Kg/d.Levere hydrogen til 20 tunge lastebiler med hydrogenbrenselceller og en kraftvarmeenhet på 200 kW.

Etter at prosjektet er satt i drift, vil det vise nye måter for Xinjiang-regionen å løse problemene med ny energi;gi en ny løsning om rekkevidden om vinteren for elektriske kjøretøyer forårsaket av kulde;og gi demonstrasjonsscenarier for grønnere hele prosessen med kullfyrt transport.Houpu Engineering vil aktivt utvikle sine integreringsevner for hydrogenenergiteknologi og -ressurser, og gi teknisk støtte og tjenester for hydrogenenergi til prosjektet.

prosjekt2

Designskisse


Innleggstid: Jan-10-2023

kontakt oss

Siden etableringen har fabrikken vår utviklet førsteklasses produkter med overholdelse av prinsippet om kvalitet først.Våre produkter har fått utmerket rykte i bransjen og verdifull tillit blant nye og gamle kunder.

Forespørsel nå