Nyheter - Vi introduserer den vertikale/horisontale kryogene lagringstanken for LNG
selskap_2

Nyheter

Vi introduserer den vertikale/horisontale kryogene lagringstanken for LNG

Vi er glade for å introdusere vår siste innovasjon innen LNG-lagringsløsninger: Vertical/Horizontal LNG Cryogenic Storage Tank.Konstruert med presisjon og designet for effektivitet, er denne lagringstanken satt til å redefinere standarder i kryogenisk lagringsindustri.

Nøkkelfunksjoner og komponenter
1. Omfattende struktur
LNG-lagringstanken er omhyggelig konstruert med en indre beholder og et ytre skall, begge designet for å sikre maksimal holdbarhet og sikkerhet.Tanken inkluderer også robuste støttestrukturer, et sofistikert prosessrørsystem og høykvalitets termisk isolasjonsmateriale.Disse komponentene jobber sammen for å gi optimale lagringsforhold for flytende naturgass (LNG).

2. Vertikale og horisontale konfigurasjoner
Våre lagertanker er tilgjengelige i to konfigurasjoner: vertikal og horisontal.Hver konfigurasjon er designet for å møte ulike operasjonelle behov og plassbegrensninger:

Vertikale tanker: Disse tankene har rørledninger integrert ved nedre hode, noe som muliggjør strømlinjeformet lossing, væskeventilering og observasjon av væskenivå.Den vertikale utformingen er ideell for anlegg med begrenset horisontal plass og gir effektiv vertikal integrasjon av rørsystemer.
Horisontale tanker: I horisontale tanker er rørledningene integrert på den ene siden av hodet.Denne utformingen forenkler enkel tilgang for lossing og vedlikehold, noe som gjør den praktisk for operasjoner som krever hyppig overvåking og justeringer.
Forbedret funksjonalitet
Prosessrørsystem
Prosessrørsystemet i våre lagertanker er designet for sømløs drift.Den inkluderer ulike rørledninger for effektiv lossing og utlufting av LNG, samt nøyaktig observasjon av væskenivå.Designet sikrer at LNG forblir i optimal tilstand, og opprettholder sin kryogene tilstand gjennom hele lagringsperioden.

Termisk isolasjon
Termisk isolasjonsmateriale av høy kvalitet brukes for å minimere varmeinntrengning, og sikre at LNG forblir på den nødvendige lave temperaturen.Denne funksjonen er avgjørende for å opprettholde integriteten og sikkerheten til den lagrede LNG, og forhindre unødvendig fordampning og tap.

Allsidighet og bekvemmelighet
Våre kryogene LNG-lagringstanker er designet med tanke på brukervennlighet.De vertikale og horisontale konfigurasjonene gir fleksibilitet, slik at brukerne kan velge det oppsettet som passer best for deres operasjonelle behov.Tankene er enkle å installere, vedlikeholde og betjene, og gir en pålitelig løsning for LNG-lagring.

Konklusjon
Den vertikale/horisontale kryogene lagringstanken for LNG er et bevis på vår forpliktelse til innovasjon og kvalitet.Med sin robuste konstruksjon, allsidige konfigurasjoner og avanserte funksjoner er den den ideelle løsningen for effektiv og sikker LNG-lagring.Stol på at vår ekspertise leverer en lagringsløsning som oppfyller dine behov og overgår dine forventninger.


Innleggstid: 13. juni 2024

kontakt oss

Siden etableringen vår har fabrikken utviklet førsteklasses produkter med overholdelse av prinsippet om kvalitet først.Våre produkter har fått utmerket rykte i bransjen og verdifull tillit blant nye og gamle kunder.

Forespørsel nå